Предложения за мъже

Изисканост, стил, класа...

... векторите на съвременният мъж

Подстригване

Всяко подстригване включва измиване, маска и подсушаване.
Цена: 12 лв.

Почистване на лице с ултразвук

Ултразвуковия пилинг действа в дълбочина, отстранява мъртвите клетки и комедони – кожата се регенерира, освежава и омекотява. Той ни дава възможност за по-дълбоко почистване, без зачервявания и белези. Препоръчва се един път в месеца.

Има ли нещо по – успокояващо от усещането за чиста кожа, която диша свободно.
Цена: 30 лв.

Почистване на гръб с ултразвук

Ултразвуковото почистване на гърба също е много важно, тъй като кожата през зимния период се задушава, усилва се мастната секреция,порите се замърсяват и възпаляват. Препоръчват се посещения 3-4 пъти в годината.
Цена: 40 лв.

Освежаващ масаж на лице

Масажът на лице е един от най-приятните и вероятно ще се изненадате да научите, че много мъже също го предпочитат.

Той има успокояващо въздействие, подобрява кръвообращението на кожата и подмладява лицето. По него са разположени много био-активни точки на които също обръщаме голямо внимание.
Цена: 30 лв.

Диамантено дермабразио

Дермабразиото изглажда кожата и я прави да изглежда по млада.

Прилага се при:
- пигментации,за изсветляване и избистряне
на тена на лицето
- за свиване на разширени пори
- третиране на белези от акне
- забавя стареенето на кожата
- за подобряване кожният тонус
- за ефективно ексфолиране и отстраняване
на мъртвия слой клетки от кожата на
лицето
Цена: 60 лв.

Радиочестотен лифтинг за стягане на лицето

Топлинната стимулация на радиочестотните вълни активира клетките и те започват интензивно да изработват нов колаген, по-плътен и по-жизнеспособен. Когато колагеновите влакна се приближат едно до друго, кожата се стяга и изглажда.

Процедурата е максимално ефективна, безболезнена и безопасна за кожата. Препоръчват се от 6 до 10 процедури за максимален ефект.
Цена: 60 лв.

Ботокс

Инжектирането на ботулинов токсин е ефективен, толерантен и безопасен метод за елиминирането на неприятни мимически бръчки.

Инжектирането на ботулинов токсин е най-успешният нехирургичен метод за третиране на мимически бръчки в областта на челото, между веждите и около очите. Първият видим резултат е между 48-72 час, като той остава 6-8 месеца.

Цена за еденица
Цена: 14 лв.

Мъжки маникюр

Не може да се отрече, че едно от първите неща, които правят впечатление при общуването с хората е състоянието на ръцете и ноктите. Затова грижата за тях е много важна.
Цена: 14 лв.

Мъжки козметичен или медицински педикюр

Козметичния педикюр е процедура, която обхваща цялостна грижа за крака. Обръща се внимание на ходилата, които се изчистват и се заглаждат. Оформят се ноктите и се почиства около тях. Удоволствието от козметичния педикюр става пълно след професионалния масаж който следва. Масажира се цялото ходило и ключовите точки по стъпалото. Масажът премахва умората на краката.
Цена: 30 лв.

Масаж на тяло - лечебен, спортен, релаксиращ, ароматерапевтичен

Целта на цялостният масаж е да се разсеят мускулните напрежения, да се възвърне еластичността на кожата и усещането за удоволствие.

Масажът се извършва с масла на La Cremerie-Италия.
Цена: 30 лв.